2. individualna refleksija – Erik Hrvatin

Na seminarjih pri predmetu IKT v izobraževanju smo imeli v ponedeljek, 6. 11. 2017 predstavitve načrtov, ki smo si jih zadali. Skupaj s sošolcema Tilnom in Urhom smo seveda predstavili tudi naš projekt. Glede na povratne informacije, ki smo jih dobili takoj po predstavitvi in tiste, ki so bile objavljene na spletu, lahko rečem, da je bila ideja našega načrta zanimiva skoraj vsem sošolcem. Všeč jim je bilo, da se bomo osredotočili na tako temo, ki si jo učenci v večini zelo težko predstavljajo. Poleg tega je izdelanih tudi malo simulacij, ki bi bile učencem v pomoč.

Nekoliko premalo poudarka smo dali temu, da bi morali snov povezati z vsakdanjim življenjem, na kar nas je opozorila profesorica in tudi nekaj sošolcev. Zagotovo je to ena izmed ključnih stvari in bomo morali to v nadaljevanju projekta dodelati.

Kar se tiče drugih predstavitev, mi je bila najbolj všeč tista, ki jo je predstavila skupina Tehniki. Zdi se mi, da bo stran, ki jo bodo izdelali zelo uporabna, saj bo tam zbrana vsa snov, ki se pojavlja na nacionalnem preizkusu znanja.

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...