Urša Žagar

Sem Urša Žagar, študentka 1. letnika magistrskega študija na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, smer poučevanje na razredni stopnji z angleščino.

Stara sem 23 let in prihajam iz Kočevja, kamor se vedno rada vrnem, kadar mi študij in delo to dopuščata. Obožujem namreč naravo, gozdove in hribe, česar imamo v Kočevju v izobilju. Prosti čas tako najraje izkoristim za sprehode s svojim labradorcem ter družino in prijatelji. Rada se ukvarjam tudi s športom, predvsem s tekom in odbojko.

Menim, da lahko pri predmetu IKT prispevam predvsem s svojim pedagoškim znanjem, ki sem ga do sedaj pridobila na fakulteti in ob delu z otroki. Kar se tiče računalniškega znanja pa menim, da se lahko še veliko naučim in tako pri tem predmetu tudi veliko pridobim. Prepričana sem, da bom pri svojem poklicu tovrstno znanje potrebovala, da bom učencem lahko pripravila učne ure, ki jih bodo pritegnile in jim olajšale razumevanje določenih vsebin.

V naši skupini za projektno delo smo se s kolegicama odločile, da se bomo osredotočile na učne težave učencev pri matematiki in oblikovale čim več dejavnosti in nalog, ki jim bodo pomagale, da bodo določene matematične koncepte lažje in hitreje usvojili.

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...