Internet, pomagaj!

Pri projektu Internet, pomagaj! bova naredili spletno stran, ki bo v pomoč učiteljem neobveznega izbirnega predmeta računalništvo, za učence druge triade. Ker je predmet preobsežen, da bi ga v celoti zajeli, sva izbrali le en sklop iz učnega načrta, in sicer algoritme.

Za izbrani sklop bova pipravili vrsto različnih gradiv, ki jih učitelji potrebujejo pri obravnavi v razredu. Gradiva bodo zajemala učne liste, videoposnetke, aktivnosti, kvize in podobno. Učitelji jih bodo lahko uporabili takšna kot so, ali pa jih priredili za svoje potrebe, mogoče našli le idejo in jo realizirali po svoje. Točno še nimava zastavljenih aktivnosti za posamezne cilje, saj morava najprej sestaviti okvirne učne priprave, kako bo realizacija ciljev potekala.

S projektom bova imeli veliko dela, pri ustvarjanju spletne strani si bova pomagali predvsem z znanjem, pridobljenim tekom študija. Z aktivnostmi želiva zajeti čim več ciljev iz učnega načrta. Želiva si, da bova znali projekt čim bolje realizirati, ter bo služil svojemu namenu.

 

Računalničarki Teja in Tina

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...