Diana Homec

Kdo sem in kako lahko prispevam k predmetu?

Sem Diana Homec, študentka magistrskega študija Pedagoške fakultete, smer Poučevanje na razredni stopnji z angleščino. Poleg študija vodim športno – interesne dejavnosti v vrtcu. V prostem času se ukvarjam s športom (smučanje, plavanje, odbojka, tenis …) in glasbo (igranje kitare in petje v zboru). Rada tudi ustvarjam in čas preživljam v naravi.

K predmetu IKT v izobraževanju lahko prispevam tako, da pri predavanjih in seminarjih aktivno sodelujem, raziskujem različna področja v povezavi s tehnologijo, rešujem probleme, ki se nam zastavijo in svoje nove rešitve ter ugotovitve delim tudi z drugimi.

Vse ugotovitve in znanja, ki sem jih že in jih še bom pridobila na področju tehnologije, bom poskusila v največji meri prenesti v svoj način življenja in prav tako v razred. Menim, da s pomočjo tehnologije in pravilnim načinom uporabe le-te, lahko pripomoremo k boljšemu znanju in razumevanju učne snovi.

S kolegico bova v sklopu tega predmeta izvedli projekt v povezavi z naravoslovjem in tehniko. Učencem bova v obliki kviza/igre zastavili različne probleme in izzive.

Narava

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...