Ana Mrdavšič

Kdo sem in kako lahko prispevam k temu predmetu?

Sem Ana Mrdavšič in prihajam z Raven na Koroškem. Letošnje študijsko leto sem se vpisala na magistrski študij Predmetnega poučevanja na Pedagoški fakulteti, smer matematika in fizika. V prostem času se najraje posvečam družini in prijateljem, veliko časa posvetim različnim športom, nekaj časa pa se najde tudi za inštruiranje.

Z uporabo IKT- ja pri pouku nimam veliko izkušenj, zato bi rada pri predmetu pridobila čim več koristnih informacij, ki jih bom lahko kasneje uporabila pri poučevanju.  K temu predmetu lahko prispevam svoje strokovno znanje s področja fizike in matematike, ter same ideje o uporabi IKTja pri predmetih z mojega področja.

Pri matematiki ni veliko vsebin, ki jih lahko učitelj naredi drugačne in zanimive, zato smo se s kolegicama Jono Zalar in Uršo Žitko odločile, da bi za projektno delo rade naredile nekaj, kar bomo lahko kasneje pri poučevanju tudi uporabile, pouk pa bi potekal na drugačen način – z uporabo IKT. Gradivo, ki ga bomo pripravile pa bo na voljo tudi bodočim učiteljem in učiteljicam matematike.

 

“Učenje” računanja 

 

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...